Leer nieuwe technieken

Gepubliceerd op 25 mei 2021 om 10:52

Als je eenmaal bekwaam bent met je camera, kun je gemakkelijk in een comfortzone komen. Het idee om een ​​nieuwe techniek te leren is zowel opwindend als intimiderend. Er zijn echter niet veel creatieve fotografieprojecten die meer energie geven dan iets geheel nieuws leren. Hier zijn enkele opwindende ideeën om te proberen:

 

Digitaal mengen 

Dit is een goede techniek om zowel je landschapsfotografie als je photoshopvaardigheden te verbeteren. Er zijn aspecten hiervan die moeilijk te beheersen zijn, maar de moeite waard als je dat doet.


Kristallen bollen

Het gebruik van een glazen bol als een soort externe lens om een ​​beeld te breken is erg leuk, lees hier meer. 7 tips voor het maken van kristallen bolrefractie-fotografie of het maken van glazen bollandschappen 


Licht schilderen

Dit is een hot topic in fotografie, en een enorm gebied om mee te experimenteren. Leer je zoom-bursts maken? Hoe zit het met het maken van lichtbollen of het gebruik van een Pixelstick?


Drone-fotografie

Een ander type fotografie dat steeds populairder wordt. Investeer in een drone en maak kennis met de allernieuwste fotografie.
Hyperlapse - Maak een reeks foto's en verander ze in een video. Enkele van de meest creatieve fotografieprojecten die er zijn, gebruiken deze techniek.


Off-camera flash

 Velen vinden het moeilijk om de flitser bij hun fotografie onder de knie te krijgen. Neem de tijd om dit soort fotografie goed te krijgen en je komt een heel eind.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.