wat draag je bij een fotoshoot?

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 12:37

Wat draag je bij een fotoshoot?

Een essentieel element bij de planning voor een goed portret is de selectie van geschikte kleding voor je portret. Het kan snel hinderlijk worden als de kleding op een portret zichtbaar of aanmatigend is.

 

Hier zijn een paar toptips voor het kiezen van je outfits.

Ik heb klanten gefotografeerd in jeans, rokken, blazers en jacks, mini-jurken, maxi-jurken, baljurken, trouwjurken, bontjassen, verkleedkleding, vintage kleding, hoge hakken, blote voeten ... zo ongeveer alles!

Dus eigenlijk is alles mogelijk en het draait allemaal om uw eigen persoonlijke smaak. Dat gezegd hebbende, hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

 

Comfortabel zijn

Het belangrijkste om te overwegen is dat je kleding draagt ​​waarin je helemaal comfortabel zit en die goed bij je passen! Het doel is niet dat je eruitziet als iemand die je niet herkent, maar als de beste versie van jezelf.

 

Wees creatief

Je kunt veel plezier beleven aan je outfits voor je shoot en echt persoonlijkheid toevoegen, dus zorg ervoor dat je keuzes een afspiegeling zijn van jou als persoon. Het is echter ook belangrijk om in gedachten te houden dat deze shoot iets is dat je niet elke dag doet, dus wees niet bang om moedig en een beetje creatief te zijn met je keuzes. Je wilt niet denken ‘Ik wou dat ik dat had gedragen’ als alles is gezegd en gedaan.

 

Wees jij

Als je ervan houdt om je te verkleden en er glamoureus uit te zien, neem dan een jurk en je valse wimpers mee. Ben je niet voor verkleedpartijen, dan zorgen een eenvoudig tweed jasje of blazer, jeans en laarzen ervoor dat je er casual en toch netjes uitziet en de neiging heeft om bij elke maat en vorm te passen.

 

Als je van beide houdt, neem dan beide mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.