WIN een Fotosessie

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 20:00

Win een fotosessie - voor iemand anders.

Ken jij iemand die echt een fotosessie kado zou moeten krijgen? Het weggeven van dingen maakt mij gelukkig dus zo nu en dan geef ik graag een sessie weg aan iemand die het echt goed kan gebruiken. En juist daar heb ik nu jullie hulp bij nodig. Stuur een mailtje met wie, wat en waarom naar info@cktopfotografie.nl en op 30 mei maak ik bekend wie de sessie gewonnen heeft.

Volg cktopfotografie om op de hoogte te blijven!

Reactie plaatsen

Reacties

Petra de Wolf
3 jaar geleden

Hoi Chris

Mijn zusje, Joanne de Wolf (wonende te Ulgersmaborg) zou ik dit gunnen.

Ze heeft nogal wat pittige life-events moeten doorstaan, waaronder: een amputatie van haar been na een auto-ongeluk, het vinden van mijn vader die een hersenbloeding had gehad waarna hij kort erop overleed en de energie die het vraagt om een kind met autisme liefdevol op te voeden.

Ondanks deze dingen, en meer, is ze altijd positief en in beweging gebleven. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen.

Het laatste jaar worstelt ze meer dan voorheen en heeft ze hiervoor hulp aangenomen. Hierdoor komen gevoelens bovendrijven die jarenlang zijn weggestopt en waardoor ze vaak twijfelt aan zichzelf en haar eigen kracht niet meer ziet. Haar energielevel staat op een laag pitje en kan wel een positieve boost gebruiken.

Ik gun haar deze fotosessie, zodat ze de kracht in haarzelf kan zien door andere ogen, juist nu ze zo kwetsbaar is. Een beetje positieve energie om wat op te laden voor dit lieve, mooie mens die mijn zusje mag heten.

Een lieve pechvogel die mag weten dat ze een fantastisch mens is!

Haar uitlaatkleppen:
1. De fiets
2. De natuur
3 Geloof, hoop en liefde

Misschien mooie thema's voor een fotoshoot.....

Bij jou weet ik dat ze in goede handen is, mocht ze uitgelicht worden 😌