Focus door fotografie

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 14:04

Photography as Prayer is een meditatieve app die je snel een nieuwe manier geeft om gefocust en kalm te worden terwijl je de camera van je telefoon gebruikt in begeleide, eenvoudig te volgen fotomeditaties van tien minuten. Elke oefening is ontworpen om u te helpen een gemakkelijk toegankelijke manier te ontwikkelen om het lawaai en de spanningen in uw leven op elk moment van de dag of nacht uit te schakelen.

Terwijl je de fotopraktijken doet, zul je merken dat je niet alleen prachtige foto's maakt, maar ook steeds meer gecentreerd en uiteindelijk dieper met jezelf verbonden bent. De oefeningen zijn kort. Ze zijn nog niet klaar om stil in een verduisterde kamer te zitten. Je maakt foto's op een gefocuste manier waardoor je je verfrist en positief voelt. De app bevat eenvoudig te volgen foto-meditatieve praktijken, een stapsgewijze veldgids, een galerij met bijdragers, een eigen camera met een persoonlijk bestand om je foto's te bewaren en te delen.

Gebruik het om uw eigen persoonlijke berichten te creëren met uw favoriete foto's. Uw foto's en boekitems kunnen worden gedeeld op sociale media, sms'en, per e-mail worden verzonden of worden afgedrukt. Voor sommige gebruikers is fotografie als gebed een persoonlijke praktijk die alleen wordt gebruikt om kalme, creatieve en spirituele expressie te centreren. Anderen delen hun praktijk met hun geloofsgemeenschappen en vrienden. De keuze is aan jou en aan jou alleen. 

Website>>

APP >>

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.