De beste manieren om oude foto's te scannen en te digitaliseren

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 08:53

Ben je zoals ik in de jaren 80 geboren en heb je veel analoog beeld tot je beschikking en wil je deze foto's digitaliseren? Het is  gemakkelijk om  een back-up te maken van oude foto's en deze te  behouden door ze met veel verschillende methoden om te zetten in digitale kopieën. Maar wat is de beste manier om foto's te digitaliseren? Het hangt af van hoeveel je er hebt, je budget, wat je van plan bent met de foto's te doen en hoeveel vrije tijd je hebt. 

Waarom zou je foto's digitaliseren?

Neem even de tijd om je dierbare fysieke foto's om te zetten in digitale kopieën dit is echter niet zo eenvoudig als ze in een fotoalbum of doos achter te laten. Zelfs als je graag met film fotografeert of fysieke herinneringen in handen hebt, zijn er een aantal redenen waarom je deze optie misschien wilt overwegen.

Misschien is het niet verrassend dat een van de beste app-opties die er zijn, de PhotoScan-app van Google is. De gratis app maakt van elke afdruk meerdere foto's om de kwaliteit te verbeteren, schittering te verwijderen en eventuele vervorming te corrigeren. En nog beter, de app kan volledig worden geïntegreerd met alle geweldige Google Foto's-functies die je al kent en waar je van houdt.

 

Downloaden: PhotoScan voor iOS | Android (gratis)

 

Overweeg deze alternatieven:

 

Downloaden: Photo Scanner Plus van Photomyne voor iOS (betaald)

 

Downloaden: Photo Scan-app van Photomyne voor Android (abonnement vereist)

 

Downloaden: herinneringen door IdeaSolutions voor iOS (gratis)

 

Downloaden: Pic Scanner door AppInitio Ltd. voor iOS (betaald)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.