fotoTIP - DOT presenteert de grootste Kerstbal ter wereld

Gepubliceerd op 3 december 2020 om 16:23

De grootste kerstbal van de wereld herrijst dit jaar tóch weer in Groningen. Op 6 december, aanvang 17:00 uur worden er bij DOT Groningen maar liefst 6.000 ledlampjes ontstoken.

Er is wekenlang gewerkt om de lampjes en een compleet vernieuwde “kerstbalhaak” op tijd klaar te krijgen en aan de koepel te bevestigen. de koepel, met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is daarmee de grootste kerstbal ter wereld.

Nieuw dit jaar is de Drive-Thru experience! DOT bedacht in samenwerking met drie andere authentieke restaurants in Groningen de kerstbalbox: Hét culinaire december cadeau voor bedrijven en voor de familie thuis.

Je komt aanrijden bij DOT en onder de reusachtige kerstbal zie je sfeervol verlichte kerstbomen staan. Wanneer je de ramen een stukje opendraait beginnen de kerstnummers langzaam je auto op te vullen. Je wordt enthousiast ontvangen door de kerstman en de belevenis begint…je bent aangekomen op het pick-up point van de Kerstbalbox.

De box, een gezamenlijk initiatief van restaurant Paviljoen Sterrebos, Huis de Beurs, NOK en DOT bestaat uit een drie gangen menu en ook vind je allerlei leuke kleine verrassingen, zoals een kerstcadeautje en een december Spotify playlist.

Van elke verkochte Kerstbalbox doneren de restaurants 5,00 aan Stichting Quiet Community Groningen. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Meer informatie op www.quiet.nl

Bestellen of meer informatie gewild? Mail naar info@dotgroningen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.