zomer sessies

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 13:01

Het is zomer! Wat een mooie tijd om buiten te zijn. De zon schijnt, de bloemen bloeien, en iedereen is vrolijk. Als fotograaf vind ik dit de beste tijd van het jaar. Weet je wat zo fijn is aan de zomer? Het licht met name in de ochtend en avond! Het maakt alles mooier. Gezichten stralen, kleuren zijn feller, en alles lijkt wel te glimmen. Dit is perfect weer om foto's te maken. 

Ik maak graag foto's van families die samen plezier hebben. Of van stellen die verliefd wandelen in het park. Misschien wil je wel een mooie foto van jezelf, gewoon omdat je je goed voelt? Dat kan allemaal!

Maar de zomer is zo voorbij. Voor je het weet is het herfst. Daarom is het nu een goed moment voor foto's. Zo heb je altijd iets om naar te kijken als het weer koud wordt.

Goed nieuws: ik heb nog tijd over in de komende weken. Wil je mooie zomerfoto's? Dan kan dat nu! Of je nu met je gezin bent, met je lief, of alleen - ik maak er graag iets moois van.

 

  • En voor de eilandliefhebbers: van 12 tot 25 augustus ben ik op Terschelling voor fotosessies. Een unieke kans om je vakantie of eilandleven vast te leggen tegen een prachtige achtergrond!

 

Denk er eens over na. Deze zomerdagen zijn zo speciaal. Het zou zonde zijn om ze niet vast te leggen. Met mooie foto's kun je er nog lang van genieten.

 

Heb je zin om foto's te maken? Of wil je er meer over weten? Laat het me weten! Ik help je graag om deze zomer onvergetelijk te maken, of dat nu thuis is of op Terschelling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.