Companie XY - 7 Juni - Leeuwarden

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 15:12

Het Franse collectief Compagnie XY komt voor een verrassende reis naar Leeuwarden: en dat in hartje Huizum. Houd je ogen en oren open want van 4 t/m 9 juni kan het theatergezelschap zomaar opduiken. Op straat, tussen het publiek of gewoon op de vrijdagmarkt...

Compagnie XY staat bekend om hun adembenemende acrobatische hoogstandjes en meeslepende performances die vaak zonder aankondiging plaatsvinden. Dit gerenommeerde gezelschap, dat zijn oorsprong vindt in Frankrijk, heeft wereldwijd indruk gemaakt met hun innovatieve en grensverleggende acts. Hun onverwachte interventies en verrassende optredens creëren telkens weer een magische sfeer, waarbij toeschouwers worden meegenomen op een onvergetelijke reis.Hun performances kunnen op elk moment en op elke plek verschijnen, wat zorgt voor een dynamische en levendige ervaring voor de inwoners en bezoekers van de stad. Van de drukke vrijdagmarkt tot de rustige steegjes, geen enkele locatie is uitgesloten van hun spectaculaire aanwezigheid.

De reis van Compagnie XY door Leeuwarden culmineert in een bijzondere finale. Dit slotstuk belooft een grandioze samenkomst te worden, waarin alle elementen van hun reis samenkomen in een indrukwekkende eindperformance op zondag. Dus blijf alert, open je ogen en oren, en laat je verrassen door de onvoorspelbare en betoverende wereld van Compagnie XY.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.