BACK it UP

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 14:24

Om je SD-kaarten / foto's op de beste manier te bewaren, zijn er enkele belangrijke stappen die je kunt volgen:

 

  • Bescherming tegen schade: Bescherm de SD-kaarten tegen fysieke schade door ze op te slaan in een beschermende hoes of case. Dit helpt voorkomen dat de kaarten krassen of beschadigd raken als ze worden opgeslagen of vervoerd.

 

  • Bewaar op een droge en koele plaats: Vermijd vochtige en warme omgevingen, zoals badkamers of auto's in de zon, omdat deze de SD-kaarten kunnen beschadigen. Een droge en koele plaats, zoals een kast of lade, is een betere optie.

 

  • Vermijd magnetische velden: Vermijd blootstelling van SD-kaarten aan magnetische velden, zoals luidsprekers of magnetrons, omdat dit de gegevens op de kaart kan beschadigen.

 

  • Label en organiseer: Label de SD-kaarten duidelijk met de inhoud en bewaar ze georganiseerd op een veilige plaats. Dit maakt het gemakkelijker om de kaarten terug te vinden en vermindert het risico dat ze per ongeluk verloren gaan.

 

  • Back-up: Maak regelmatig back-ups van de gegevens op de SD-kaarten en bewaar deze op een andere locatie, zoals in de cloud of op een externe harde schijf. Dit helpt je de gegevens te beschermen als er iets met de SD-kaart gebeurt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.