Bent u op zoek naar een fotograaf die uw belangrijke momenten op de best mogelijke manier kan vastleggen? Dan is Christop.nl de perfecte keuze voor u!

Met mijn ervaring en passie voor fotografie bied ik een breed scala aan diensten aan, waaronder portretfotografie, gezinsfotografie, reportagefotografie en nog veel meer. Mijn toewijding aan kwaliteit en oog voor detail betekent dat ik elke foto tot in de kleinste details bewerken, zodat u de best mogelijke resultaten krijgt. Ik neem de tijd om samen met u de opdracht goed voor te bespreken, zodat ik uw unieke persoonlijkheid en stijl kunnen vastleggen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon een spontane fotosessie, ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en de best mogelijke ervaring heeft.

Tevens ben ik sociaal betrokken als fotograaf bij 't Verskil & Knuffelkunst.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te bespreken hoe ik u kan helpen uw herinneringen vast te leggen.

Ik heb nog geen ervaring met een fotoshoot. Wat kan ik verwachten?

Over het algemeen fotografeer ik vooral personen die nog niet eerder voor een camera hebben gestaan. Ik begeleid je tijdens de fotoshoot en geef aanwijzingen hoe je moet staan als je het even niet meer weet.

Wat zijn leuke locaties voor foto's?

Er zijn veel leuke locaties te vinden in Groningen, Friesland en Drenthe. Stuur mij een mailtje met wat jullie leuk vinden, of er personen bij zijn die niet zo ver kunnen lopen en eventuele andere wensen, dan kan ik met jullie meedenken.

Welke kleding trek je aan voor een fotoshoot?

Kies wat uit waar jij je lekker in voelt. Mijn focus ligt meer op jou en het vastleggen van jullie als familie/gezin/vrienden. Maar willen jullie toch kleding op elkaar afstemmen, let dan op dat jullie allemaal volgens hetzelfde seizoen gekleed gaan. Tevens zijn streepjes meestal geen goed idee. Jeans, wit en/of zwart doen het altijd goed. Een kleuraccent als rood, blauw of oker geel erbij haalt kleuren in de foto meer op. 

Wat kost een fotosessie?

Bij Christop.nl kunt u voor slechts €75 per uur een professionele fotosessie boeken. Of het nu gaat om portretfotografie, bedrijfsfotografie, evenementen of een andere gelegenheid, ik zorg voor hoogwaardige beelden die uw verhaal perfect vertellen. Als ervaren fotograaf neem ik de tijd om uw wensen te begrijpen en vast te leggen wat voor u belangrijk is. Met aandacht voor detail en een persoonlijke benadering zorg ik er voor dat uw fotosessie een succes wordt. Boek vandaag nog uw fotosessie bij Christop.nl en leg uw mooiste momenten vast!

Kunnen we ook een cadeaubon bij jou bestellen?

Ja, dat kan zeker! Bij christop.nl bied ik cadeaubonnen aan voor mijn verschillende fotografiediensten. Of het nu gaat om een fotosessie, bedrijfsfotografie, rouwfotografie, of evenement- en theaterfotografie, een cadeaubon van christop.nl is een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

 

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

Het bestellen van een cadeaubon is eenvoudig. Neem contact met mij op via deze website ik zorg er voor dat de cadeaubon mooi verpakt wordt en klaar is om cadeau te geven.

 

Voor welk bedrag kan ik een cadeaubon kopen?

Je kunt cadeaubonnen aanschaffen voor elk gewenst bedrag. We raden aan om een bedrag te kiezen dat past bij de dienst die je cadeau wilt geven. Bijvoorbeeld, voor een fotosessie kun je een cadeaubon van €75 per uur bestellen.

 

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Dit geeft de ontvanger ruim de tijd om een afspraak te maken voor een fotosessie of een andere fotografiedienst.

 

Kan de cadeaubon voor elke dienst van christop.nl worden gebruikt?

Ja, de cadeaubon kan worden gebruikt voor alle fotografiediensten die wij aanbieden. Of het nu gaat om portretfotografie, bedrijfsfotografie, rouwfotografie of evenementfotografie, de ontvanger kan zelf kiezen waarvoor hij of zij de bon wil gebruiken.

 

Hoe kan de ontvanger de cadeaubon inwisselen?

De ontvanger kan contact met mij opnemen via info@cktopfotografie.nl of ons bellen om een afspraak te maken. Bij het maken van de afspraak kan de cadeaubon worden genoemd en meegenomen naar de fotosessie of dienst.

 

 

Met een cadeaubon van christop.nl geef je een persoonlijk en waardevol cadeau dat blijvende herinneringen creëert. Neem vandaag nog contact met mij op om jouw cadeaubon te bestellen!

reviews op