National Geographic Spectacle

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 09:49

 

Een verzameling van onvergetelijke beelden van onze bijzondere planeet

"Spectacle" is een prachtige fototentoonstelling die even opmerkelijke als onvergetelijke beelden laat zien. De foto's belichten momenten van feest en momenten van volslagen chaos. Ze tonen indrukwekkende dieren en planten en laten onze de aarde in al haar glorie zien - en benadrukken de noodzaak om haar wonderen te beschermen.

Verwondering

Elk beeld vraagt je om beter te kijken en laat je verwonderen over de diverse, complexe en opmerkelijke planeet waarop we met elkaar leven. Heb je eerder zo mooi in beeld gebracht gezien hoe een kameleon zijn prooi vangt? En herken je de waterdruppels nog die de kolibrie van zich afschudt?

Wereldfotografie

Fotografie, met name natuurfotografie, speelt al meer dan een kwart eeuw een belangrijke rol in de programmering van het Museon. Onder de noemer Wereldfotografie krijgt het medium een permanente ruimte in het museum en een vaste plek in de programmering. De fototentoonstellingen sluiten aan bij de thematiek van het museum. Met dat doel is het Museon een samenwerkingsverband aangegaan met National Geographic, waarmee het museum qua thematiek nauwe verwantschap vertoont.
National Geographic Spectacle wordt getoond in speciale 100 x 100 cm duratrans presentatiepanelen met LED-technologie.

Website >>

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.