Cakesmash Sessie - CKtopfotografie

Gepubliceerd op 19 maart 2021 om 09:30

Een Cake Smash-sessie is de perfecte manier om de eerste verjaardag van je kleintje vast te leggen en te vieren.

 Een cake-smash-sessie omvat:

60 minuten mini-sessie 20 hoge resolutie afbeeldingen.

Zowel thuis als in de studio in Groningen te boeken.

DE CAKE

De Bakker heeft een assortiment taarten vanaf € 20 (inclusief bezorging) voor onze Cake Smash-sessies. Ik zal ervoor zorgen dat een taart naar keuze voor je sessie in de studio of op lokatie  wordt bezorgd. U bent van harte welkom om uw eigen taart mee te nemen. 

KLEDING & AANKLEDING

Zorg voor een tweetal mooie outfits die vies mogen worden.Voor jezelf is het ook het beste om iets te dragen waarvan je het niet erg vindt dat het vies wordt, want de kans is groot dat je ook met taart bedekt raakt!

UW BEELDEN

Ik stuur je binnen 72 uur na je sessie een downloadlink naar 3 voorbeeldafbeeldingen. De rest van je afbeeldingen is binnen 3 weken na je sessie klaar via directe download vanuit een beveiligde online galerij. De afbeeldingen hebben allemaal een hoge resolutie en hebben geen watermerk en je hebt het volledige gebruik van het auteursrecht. U kunt zelfs de downloadlink delen zodat vrienden en familie hun eigen kunnen downloaden en printen!

 

Het is beter om uw sessie een paar weken voor de verjaardag te boeken als u de afbeeldingen op uitnodigingen wilt gebruiken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.