Beeldbank cktopfotografie

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 21:20

Een beeldbank is een verzameling of database van beeldmateriaal. In deze blogpost vertel ik je waarom een beeldbank zo belangrijk is en waarom jij of je organisatie er ook een zou moeten aanleggen en/of blijven aanvullen.

 

Voordelen van een beeldbank

Een  beeldbank aanleggen is een belangrijk middel in de marketing en communicatie. Een paar belangrijke voordelen van het hebben van een eigen beeldbank zijn:

  • Je kunt snel aan uniek beeldmateriaal komen voor interne uitingen (blogs, artikelen, nieuws en meer)
  • Een beeldbank is meer dan alleen promotiemateriaal: het is ook een historisch archief van alle locaties, het personeel en alle vieringen (zoals de jaarlijkse nieuwjaarsborrel) en meer
  • Je kunt snel aan uniek beeldmateriaal komen voor externe uitingen.
  • Je kunt gemakkelijk je website updaten om deze een frisse en nieuwe look te geven zonder veel extra kosten kwijt te zijn aan het laten maken van nieuwe foto's

 

Regelmatig hoor ik  dat het lastig is een goede foto te vinden bij de berichten die bedrijven en ondernemers plaatsen op social media. Elke keer een selfie gaat vervelen en past niet bij de uitstraling van je bedrijf. Maar het zoeken naar gratis stockfoto’s kost teveel tijd, of het zijn foto’s die je ook bij andere ondernemers op hun tijdlijn voorbij ziet komen.het gebruik van enkel stockfoto’s laten te weinig zien van jouw persoonlijkheid. En waarom je doet, wat je doet.

 

Bij cktopfotografie krijg je een persoonlijke beeldbank waar je zelf kan bepalen wanneer en wie je foto's kunnen downloaden. Snel en gemakkelijk toegang tot je eigen beeldbank.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.