NonFiction Photo Festival 2020 Groningen

Gepubliceerd op 17 oktober 2020 om 21:06

Het NonFiction Photo Festival is terug in 2020. Bekijk lokaal en internationale beeldverhalen van topkwaliteit in hartje Groningen. Van 13 november tot en met 6 december is het festival te beleven in de Synagoge Groningen. Lokale fotografen verbeelden het verhaal van het Noorden, terwijl de internationaal geroemde World Press Photo Exhibition de rest van de wereld onder de loep neemt. Het festival is dagelijks geopend voor publiek. Voor wie meer wil weten is er weer een prikkelend Academy programma. Kom genieten van de beste visuele journalistiek van het afgelopen jaar!

Rise Up

Wat roert zich in het Noorden? Wat is er gebeurd in een jaar van protesteren voor cultuur, natuur, rechten en traditie en wat heeft het ons opgeleverd? Noordelijke fotografen vertellen het verhaal van burgerinitiatieven, protesten en de mensen die strijden voor hun idealen.

World Press Photo Exhibition 2020

Elk jaar selecteert een onafhankelijke jury uit duizenden inzendingen de beste, belangrijkste beeldverhalen van nu. Protest en de rol van de jeugd bij het teweegbrengen van verandering, werd door de jury benadrukt als een terugkerend thema uit de inzendingen. Alle 150 winnende beelden zijn samengesteld tot een indrukwekkende, internationale tentoonstelling die te zien is tijdens het festival.

Meer informatie >>>

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.