Het is niet waar!

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 19:03

GESCHREVEN DOOR: Chris

Iedereen is momenteel aan het fotograferen. Iedereen noemt zichzelf fotograaf. Het mooie aan deze twee voorgaande zinnen is dat het niet waar is. Ik zal je vertellen waarom het niet waar is. 

Heb je wel eens een auto gekocht? laten ik zeggen een rode auto. Een auto van een speciaal merk die iedereen wel wil hebben en die jij dan voor je deur hebt staan. Dan ga je rijden en je ziet ineens overal in de stad mensen rijden in jouw auto, jouw merk en dezelfde kleur. 

Dit is wat er ook gebeurt als je met fotografie bezig gaat. In een keer is iedereen in je omgeving bezig met dezelfde passie. Iedereen heeft verstand van fotografie en weet er voldoende over te vertellen. 

Conclussie: het is niet waar.

Je focus is waar je deze neerlegt. dus als jij je focus zet op iets dan kom je het altijd tegen. En dan is het maar net hoe je er tegenaan kijkt.

 

Natuurlijk zijn er veel mensen met fotografie bezig en zijn er veel geweldige beeldkunstenaars. Iedereen heeft zijn kwaliteiten. Indrukwekkende beelden vanuit steden, natuurfotografie en portretten.

Ik ben bezig met iets waar ik heel veel ernergie van krijg, leuke mensen leer kennen en van geniet. Met vallen en opstaan ga ik door en leer steeds weer van mijzelf en anderen. Ik kom er achter waar mijn kracht zit en waar ik nog veel te leren heb. 

Gelukkig zijn er veel mensen waarmee ik deze mooie passie kan en mag delen. 

Reactie plaatsen

Reacties

W
4 jaar geleden

En dat is absoluut waar. ❤