Open call - Lichtzone

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 21:46

Laat je inspireren door muziek!!

Lees artikel ook op www.lichtzone.nl

In navolging van het succes (tot 2x toe) van het project “15 fotografen 1 model”, willen we dit jaar weer een uniek project organiseren in fotogalerie lichtzone.
Om fotografen met diverse disciplines aan te spreken, hebben we deze keer een project bedacht, waarmee iedereen uit de voeten kan. Het project moet leiden tot een brede en gevarieerde foto-expositie in de periode juli en augustus 2020.

We willen fotografen uitdagen om zelf 1 muziekstuk uit te kiezen en daarmee op eigen wijze aan de slag te gaan. Dit moet uiteindelijk resulteren in 1 beeld of een kleine serie. Daarin ben je geheel vrij, mits het tentoon te stellen geheel past op een muuroppervlak van ongeveer 1meter breed en 4 meter hoog.
Om het project nog wat extra flair te geven, willen we het omlijsten met diverse evenementen als muziekuitvoeringen, workshops en open dagen.
De deelnamekosten bedragen 95 euro (+ je eigen afdrukkosten). Je krijgt daarvoor een geheel verzorgde groepsexpositie tijdens de maanden juli en augustus 2020, PR en promotie via onze mailinglijst, website en social media, uitnodigingen en pr-materiaal voor jouw eigen netwerk en een verzorgde opening.

Interesse voor deelname of meer vragen, mail naar info@lichtzone.nl. Uit de aanmeldingen kiezen wij 15 fotografen. http://www.lichtzone.nl/?p=756

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.