5 veelzijdige apps voor zowel je smartphone als je computer!

Gepubliceerd op 28 maart 2024 om 09:54

Foto's bewerken op je smartphone is handig en snel, maar soms wil je misschien een groter scherm gebruiken om je bewerkingen nauwkeuriger te maken. Gelukkig zijn er apps die zowel op je smartphone als op je Mac of PC werken. Hier zijn 5 handige apps die je zowel op je mobiele apparaat als op je computer kunt gebruiken:

1. Diptic:
Maak prachtige collages zonder gedoe met ingewikkelde software. Diptic is een gebruiksvriendelijke app die zowel op je smartphone als op je Mac werkt. Maak creatieve composities en deel je meesterwerken gemakkelijk met anderen. Beschikbaar voor zowel iOS als Android en te downloaden voor je Mac.

2. CameraBag:
Met CameraBag kun je niet alleen basisbewerkingen uitvoeren, maar ook een breed scala aan filters gebruiken om je foto's een unieke uitstraling te geven. Of je nu op je smartphone of computer werkt, CameraBag biedt eenvoudige bewerkingsmogelijkheden en talloze filteropties. Beschikbaar voor zowel Mac als PC, met een gratis smartphoneversie in de App Store.

3. Adobe Photoshop CC:
Photoshop is een bekende naam in de wereld van fotografie en beeldbewerking. Met de mobiele versie van Photoshop kun je onderweg bewerkingen uitvoeren en synchroniseren met je computer. Beschikbaar als onderdeel van Adobe Creative Cloud, met een gratis smartphoneversie te vinden in de App Store en Google Play.

4. Adobe Lightroom CC:
Net als Photoshop biedt Lightroom ook een mobiele versie waarmee je onderweg kunt bewerken en synchroniseren met je computer. Met een Creative Cloud-abonnement kun je naadloos overschakelen tussen je smartphone en computer. Beschikbaar voor aanschaf via Adobe's website, met een gratis smartphone-app in de App Store en Google Play.

5. Priime:
Priime biedt subtiele en prachtige filters die je foto's een unieke uitstraling geven. Of je nu op je Mac of op je smartphone werkt, Priime is een geweldige aanvulling op je bewerkingsarsenaal. Helaas is de app nog niet beschikbaar voor PC, maar wel voor aanschaf in de Mac App Store, met een smartphoneversie ook beschikbaar in de App Store.

 

Of je nu onderweg bent of achter je bureau zit, met deze veelzijdige apps kun je altijd en overal aan je foto's werken en ze naar een hoger niveau tillen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.