Andriana Boyrikova copywriter fotosessie

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 13:21

Andriana Boykrikova gelooft dat elke onderneming een verhaal heeft dat het waard is om te vertellen. Ze is ervan overtuigd dat content bedrijven kan transformeren. De content die je deelt, bepaalt hoe anderen jouw bedrijf zien: of ze je vertrouwen of naar je concurrenten gaan en je volledig vergeten.

Met meer dan 7 jaar ervaring in content writing voor B2B tech startups en scaleups, online kranten en tijdschriften, en universiteiten, heeft Andriana bewezen dat ze de kracht van woorden begrijpt. Naast haar werk als content writer is ze ook een gepassioneerde schrijfster die aan een roman en korte verhalen werkt. Ze heeft een masterdiploma in Journalistiek en een bachelordiploma in Engelse & Amerikaanse Studies, wat haar een brede kennis en vaardigheden geeft om haar werk te ondersteunen.

Als gecertificeerd copywriter weet Andriana hoe ze de juiste woorden moet vinden om jouw verhaal te vertellen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onlangs heeft ze een fotosessie geboekt bij Christop.nl, en de prachtige beelden zijn nu ook te zien op haar website.

Ben je benieuwd naar haar werk? Neem een kijkje op haar website en laat je inspireren! Maak nu ook een afspraak voor een fotosessie bij Christop.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.