Terug naar de jaren '80 met 'The 1983 magazine'

Gepubliceerd op 29 januari 2024 om 08:30

 'The 1983 Magazine.' Dit gedrukte magazine is als een verzameling van zijn eigen foto's, geïnspireerd door de filmwereld, samen met het werk van andere kunstenaars die hem inspireren. En dit alles wordt samengebracht onder het thema van de jaren '80.

Jurriaan Huting heeft altijd de grenzen van zijn vak verlegd, en met 'The 1983 Magazine' neemt hij ons mee op een visuele reis naar de tijd van neonlichten, opvallende mode en iconische momenten. Het is niet zomaar een tijdschrift; het is een nostalgische trip naar een tijd die voor velen van ons een speciale betekenis heeft.

Van de felle neonverlichting tot de mode die de jaren '80 kenmerkte, 'The 1983 Magazine' vangt de sfeer van die tijd, waardoor je het gevoel hebt alsof je een stap terug in de tijd zet. Het is alsof je door een tijdmachine bladert en de magie van de jaren '80 herbeleeft.

Wat dit magazine extra bijzonder maakt, is dat het niet alleen Huting's werk laat zien, maar ook bijdragen. Het is een mix van verschillende perspectieven die samenkomen onder het gedeelde thema van de jaren '80. Een soort feest van artistieke samenwerking, waarbij individuele visies samensmelten tot een collectieve ervaring. Huting's keuze van beelden zorgt ervoor dat elke pagina een authentiek stukje van de jaren '80 vastlegt, die nog steeds invloed heeft op hoe we de wereld zien.

In een tijd waarin we vaak achter schermen zitten, biedt 'The 1983 Magazine' iets unieks: de charme van tastbare, gedrukte foto's. Huting nodigt ons uit om even weg te stappen van de constante stroom van digitale informatie en te genieten van een echte, meeslepende ervaring. Terwijl je door de pagina's bladert, ben je niet alleen een toeschouwer; je wordt een tijdreiziger, ondergedompeld in de jaren '80 door de lens van een van de meest creatieve fotografen van vandaag.

website >>

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.