weekend uitdaging: lange sluitertijd Winterwelvaart

Gepubliceerd op 14 december 2023 om 11:53

Groningen verwelkomt de winter met open armen, en te midden van de kou onthult zich een betoverend schouwspel:Winterwelvaart op 15, 16 en 17 December 2023. Dit weekend roep ik alle fotografen op om de uitdaging aan te gaan en de winterse magie vast te leggen met langere sluitertijden.

Laat je camera een verhaal vertellen terwijl je je onderdompelt in de sfeer vanWinterwelvaart. Laat de lichten dansen, de mensen bewegen en de winterse ambiance zich ontvouwen, allemaal vastgelegd in één enkel beeld met behulp van langere sluitertijden.

Gedurende dit evenement komt de stad tot leven met warme gloed, twinkelende lichtjes en de gezelligheid van winterse festiviteiten. Pak je camera, stel de sluitertijd langer in en vang de essentie van Winterwelvaart op een manier die de tijd lijkt te bevriezen.

Of je nu de kraampjes, de historische schepen, of simpelweg de vreugde van mensen in beeld brengt, de uitdaging van langere sluitertijden voegt een extra dimensie toe aan je fotografie. Ontdek de schoonheid van beweging en licht in een enkel frame, en deel de betovering vanWinterwelvaart door middel van jouw unieke perspectief.

Dus, laat je inspireren door de winterse wonderen van Groningen en gebruik langere sluitertijden om een visueel meesterwerk te creëren. De uitdaging is gezet - leg de betovering vast en laat je foto's spreken voor de magie vanWinterwelvaart.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.