Waarom uitstellen?

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 16:41

Heb je jezelf ooit betrapt op het uitstellen van een fotoshoot? Je bent niet alleen. Het is iets wat velen van ons doen, en het is de moeite waard om te kijken waarom we onszelf deze kans ontnemen om herinneringen vast te leggen.

Vaak denken we dat we moeten wachten op het perfecte moment, zoals wachten op een zonnige dag om naar het strand te gaan. Maar laten we eerlijk zijn, het leven is zelden perfect. De spontane momenten, zelfs als het bewolkt is, zijn vaak de meest waardevolle.

Daarnaast speelt angst voor het onbekende een grote rol. We vragen ons af hoe we eruit zullen zien op de foto's en maken ons zorgen over dingen die we niet kunnen voorspellen. Maar juist in die onzekerheid kunnen we prachtige, onverwachte momenten ontdekken.

Soms behandelen we fotoshoots alsof ze een magische tijdmachine zijn, die ons naar een betere toekomst brengt. Maar wat als het echte magische moment is om simpelweg het nu vast te leggen? Het hoeft niet perfect te zijn; het hoeft alleen maar echt te zijn.

Dus, stop met het uitstellen van fotoshoot. Neem de stap, trek je beste glimlach aan, en laat de foto's de spontane en echte momenten vastleggen door mij. De waarde van herinneringen gaat verder dan perfectie. Het gaat om het vangen van wie we zijn op dit moment, in al je imperfectie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.