iPhone 15 subliem qua camera

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 23:17

Apple heeft wederom de grenzen verlegd met de lancering van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro-serie. Een van de meest opvallende verbeteringen komt in de vorm van geavanceerde camera's die fotografie naar nieuwe hoogten tillen. Hier zijn enkele van de baanbrekende kenmerken van deze nieuwe iPhone-generatie.

 

1.48-Megapixel Hoofdcamera met Grotere Sensor

De iPhone 15 Pro en 15 Pro Max zijn uitgerust met een 48-megapixel hoofdcamera met een grotere sensor. Standaard worden foto's nu vastgelegd op 24 megapixels, wat resulteert in scherpere en gedetailleerdere beelden.


2. Diepte-data Vastleggen

Deze iPhones leggen nu altijd dieptegegevens vast, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om achteraf van een gewone foto een portretfoto te maken en de scherptediepte aan te passen naar hun voorkeur.

 

3. 0,5x-Ultragroothoeklens

Met een 12-megapixel sensor biedt de ultragroothoeklens adembenemende beelden en een breder gezichtsveld voor creatieve fotografie.

 

4. 3x-Telefotolens met 12-Megapixels

De 15 Pro heeft een 3x-telefotolens die digitaal kan zoomen tot 2x, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder kwaliteitsverlies.

 

5. Periscopische Zoomlens Exclusief voor 15 Pro Max

De grootste doorbraak bevindt zich in de iPhone 15 Pro Max, die wordt geleverd met een periscopische zoomlens. Dit innovatieve ontwerp, verborgen in de behuizing, biedt 5x optische zoom, waardoor je nog dichter bij de actie kunt komen.

 

6. 4K60 ProRes Video-opname

Filmliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de iPhone 15 nu in het ProRes-formaat kan opnemen in 4K bij 60 frames per seconde, wat resulteert in verbluffend gedetailleerde en vloeiende video's.

 

7. Ruimtelijke Video's voor Apple Vision Pro-bril

De 15 Pro-modellen kunnen ruimtelijke video's opnemen, die later kunnen worden bekeken op de Apple Vision Pro-bril. Met twee lenzen die tegelijkertijd filmen, kunnen gebruikers genieten van een meeslepende kijkervaring met individuele beeldweergave voor elk oog.

 

De iPhone 15-serie tilt smartphonefotografie en videografie naar een hoger niveau met geavanceerde technologieën en baanbrekende ontwerpen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.