Leg Jouw Leven Vast en Maak ‘t Verskil

Gepubliceerd op 29 augustus 2023 om 08:32

Ben je geïnteresseerd in fotografie en wil je jouw leven op een unieke manier vastleggen? Dan hebben we een opwindende kans voor jou! 't Verskil, in samenwerking met fotograaf Chris Top, lanceert een bijzonder fotoproject. We zijn op zoek naar drie mensen die met een analoge camera willen fotograferen en die dagelijks te maken hebben met financiële uitdagingen. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt deelnemen en bijdragen aan een project dat levens in beeld brengt.

 

Het Fotoproject

Ons fotoproject heeft als doel de levens van mensen die moeizaam rondkomen in beeld te brengen en hun verhalen te delen. Fotografie is een krachtige manier om emoties en ervaringen vast te leggen, en analoge camera's voegen een authentieke en intieme dimensie toe aan de beelden. Door deel te nemen, krijg je niet alleen de kans om jouw leven vast te leggen, maar draag je ook bij aan het vergroten van het bewustzijn over financiële uitdagingen in het dagelijks leven.

 

Hoe Kun Je Deelnemen?

1. Interesse: Ben je gepassioneerd door fotografie en sta je open voor het gebruik van een analoge camera om je leven vast te leggen? Er is plek voor ongeveer 3 deelnemers ( totaal 6 deelnemers )

2. Financiële Uitdagingen: Als je dagelijks te maken hebt met financiële uitdagingen en moeite hebt om rond te komen, kom je in aanmerking om deel te nemen.

3. Analoge Camera: Geen camera? Geen probleem! Wij stellen analoge camera's ter beschikking aan de geselecteerde deelnemers.

4. Aanmelden: Stuur een e-mail naarcollectief.verskil@gmail.com met je naam, contactgegevens en een korte motivatie waarom je wilt deelnemen aan dit project.


Waarom Deelnemen?

- Je krijgt de kans om je leven vast te leggen op een manier die diepere emoties en ervaringen overbrengt.

- Je draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn over financiële uitdagingen en creëert bewustwording bij anderen.

- Je leert analoge fotografie kennen onder begeleiding van fotograaf, Chris Top.

- Deelename aan de Fotowandelingen in Leeuwarden om te leren en te kunnen oefenen.

- Je maakt deel uit van een project dat impact heeft en dat de verhalen van mensen in soortgelijke situaties kan versterken.

 

Dit is jouw kans om jouw leven vast te leggen en een verschil te maken. 't Verskil nodigt je uit om deel te nemen aan ons bijzondere fotoproject, begeleid door fotograaf Chris Top. Samen kunnen we verhalen vertellen die gehoord moeten worden en bewustzijn creëren over financiële uitdagingen. Aarzel niet en meld je aan door een e-mail te sturen naar collectief.verskil@gmail.com Laten we samen een verandering teweegbrengen door de lens van fotografie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.