Sleevface foto

Gepubliceerd op 22 april 2023 om 21:04

Een sleeveface foto is een foto waarbij iemand een vinylplatenhoes voor zijn of haar lichaam houdt en opgaat in de afbeelding op de hoes.

 

Het idee is om de afbeelding op de hoes naadloos in de echte wereld te integreren door de persoon op een slimme manier te positioneren, zodat het lijkt alsof de afbeelding op de hoes deel uitmaakt van de persoon. Het resultaat is een grappige, creatieve en visueel verbluffende foto die vaak wordt gedeeld op sociale media. Sleeveface-foto's zijn een leuke manier om oude vinylplatenhoezen nieuw leven in te blazen en een manier om creativiteit en humor te uiten.

 

Er zijn verschillende websites waar je sleeveface-foto's kunt bekijken en delen. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Sleeveface.com - Dit is de officiële website voor sleeveface-foto's. Het is een online galerij waar je foto's van over de hele wereld kunt bekijken en uploaden.

  2. Instagram - Op Instagram kun je onder de hashtag #sleeveface zoeken om een breed scala aan foto's te vinden die zijn gedeeld door mensen over de hele wereld.

  3. Flickr - Flickr heeft verschillende groepen gewijd aan sleeveface-foto's, waar je foto's kunt bekijken en delen.

  4. Pinterest - Op Pinterest kun je verschillende boards vinden met sleeveface-foto's en inspiratie voor het maken van je eigen foto's.

  5. Tumblr - Op Tumblr kun je verschillende blogs vinden die zijn gewijd aan sleeveface-foto's, waar je foto's kunt bekijken en delen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.