BeeldBrekers

Gepubliceerd op 2 mei 2023 om 11:38

Voor het project "Beeldbrekers" van theathercollectief 't Verskil gaan we aan de slag met een participatieve onderzoeksmethode waarbij deelnemers onder andere fotografie gebruiken om barrières te doorbreken en stereotypes te bestrijden. Het doel van het project is om de stemmen van gemarginaliseerde gemeenschappen en individuen te versterken en hen de mogelijkheid te geven om hun eigen verhalen en ervaringen te delen. Het project biedt deelnemers een platform om hun perspectieven en behoeften te communiceren en de beelden die ze creëren kunnen bijdragen aan een grotere bewustwording en begrip van verschillende sociale en culturele kwesties. Op zoek naar een unieke en creatieve ervaring? Wil je graag meehelpen om barrières te doorbreken en stereotypes bespreekbaar te maken? Dan is de fotowandeling Beeld Brekers van theatercollectief 't Verskil in Leeuwarden iets voor jou!

Tijdens deze fotowandeling gaan we aan de slag met het maken van analoge foto's om te onderzoeken welke barrières er in onze maatschappij bestaan en welke stereotypes bespreekbaar en zichtbaar gemaakt kunnen worden. De foto's die we maken zullen dienen als basis voor een indrukwekkende voorstelling, tentoonstelling of andere creatieve presentatie.

Of je nu een ervaren fotograaf bent of nog nooit een camera hebt vastgehouden, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijzondere fotowandeling. Aanmelden is gratis en bij voldoende interesse zullen we de data gaan plannen vanaf mei 2023.

 

Wil jij je bijdrage leveren aan een creatief project, dat mensen inspireert en aan het denken zet? Ga dan snel naar www.verskil.nl en www.christop.nl voor meer informatie en meld je aan voor de fotowandeling Beeld Brekers.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.