Inspiratie: Fotoboeken

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 17:56

Houd je van fotograferen? Dan bieden deze boeken zeker inspiratie! Of je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de prachtige foto's in deze indrukwekkende fotoboeken.

Tip - kijk eens bij de tweedehandswinkels daar koop je vaak de mooiste boeken tegen!

 

 

Expeditie Achtertuin

Twee Nederlandse reisjournalisten ontdekken hun eigen land
Dirk Wijnand de Jong, Bas van Oort
Na alle uithoeken van de aarde te hebben bezocht, besluiten reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong dat het tijd is om hun eigen land te leren kennen.
Een jaar lang reist het duo door Nederland en doet daarvan met inspirerende beelden verslag op Instagram. Met gevaar voor natte voeten en ontmoetingen met grote grazers laten ze via het strand van Katwijk, de paarse heide op de Posbank, Rotterdamse kades en Friese vaarten zien hoe waanzinnig mooi, stoer, dromerig en uitdagend Nederland kan zijn.
Volg Bas en Dirk Wijnand daarom het hele jaar via @expeditieachtertuin. In april worden alle mooie verhalen, avonturen en natuurlijk de meest adembenemende foto's verzameld in een koffietafelboek.

 

Iconic Photographs - Steve Mccurry

Dit spectaculaire boek brengt de mooiste, meest memorabele en suggestieve foto's samen van Steve McCurrys, zijn buitengewone carrière. De Amerikaanse fotograaf Steve McCurry (geb. 1950) wordt algemeen erkend als een van de beste beeldmakers van vandaag en heeft veel van de beste prijzen voor fotografie gewonnen. Deze nieuwe monografie brengt de meest memorabele en mooiste van zijn foto's samen, die de afgelopen 30 jaar over de hele wereld zijn gemaakt.Het vermogen van McCurrys om de grenzen van taal en cultuur te overschrijden om vluchtige momenten van menselijke ervaring vast te leggen, is uniek. Met zijn scherp oog voor vorm en kleur, vorm en symmetrie biedt hij ons vensters naar andere werelden. website >>

 

Before They Pass Away – Jimmy Nelson

Fotograaf Jimmy Nelson reisde  naar de meest afgelegen volkeren ter wereld. Jimmy legt de levens en tradities vast van de laatste overlevende stammen die erin zijn geslaagd hun traditionele levensstijl te behouden. Jimmy maakt contact met deze mensen en laat ze in hun kracht staan als ze gefotografeerd worden. In het boek Before They Pass Away neemt Jimmy Nelson je mee naar de uithoeken van onze aarde voor de meest uiteenlopende volkeren. Website >>

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.