Bredaphoto 2020

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 22:45

BredaPhoto is de grootste fototentoonstelling van de Benelux en vindt iedere twee jaar plaats in Breda. Tijdens deze zeven weken durende fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen - samen met nieuw talent - hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. In 2020 vindt de negende editie van het BredaPhoto plaats van 9 september tot 25 oktober.

 

Foto-exposities en activiteiten
BredaPhoto 2020 toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit.
BredaPhoto toont verhalen die inspireren, ontroeren, confronteren, nieuwe vragen oproepen en bewijzen dat fotografie hét artistieke medium is dat midden in de samenleving staat.
Tijdens de tentoonstelling vinden er naast de exposities tal van activiteiten plaats waaronder tientallen rondleidingen, lezingen, boekpresentaties, talkshows, meet & greets en workshops voor verdieping, kennisuitwisseling en een frisse dosis dosis inspiratie >> more info 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.